Woolstock

Alle er vilde med den lækre tykke mohair “Dolce Mohair” fra italienske Mondial. Se her nogle af Woolstocks gæsters farvekombinationer. Med blot 5 nøgler, for i alt 230 kr, kan man strikke den meget populære Kristine stribede cardigan. Den tager kun tre dage at strikke på pind 15, og det bedste er, at selv om du bruger mange farver, skal du endelig ikke hæfte ender. For med de store masker ville enderne blot hoppe ud på forsiden. Enderne skal blot bindes knude på og klippes i den længde, du synes. Det gør cardiganen vendbar med frynser på den ene side. Vrangsiden har jo sin helt egen charme.

Et nøgle koster kun 46 og løber 150 m. Du skal kun bruge 5-6 nøgler til en kort cardigan/sweater og 7-8 til en lang. Hvis du går sammen med et par veninder og køber 21 farver, kan I strikke 3 lange cardigans til under 1000 for alle tre.

Forskellen på Woolstocks Edith, Bente og Kristine:

Alle 3 cardigans er begyndervenlige og strikket med Mondials Dolce Mohair, men de er ikke ens.

Edith er den tykkeste og varmeste af de tre, fordi den strikkes med tre tråde. Det gør den mere kompakt og jakke-agtig i sit udtryk. Det er den dyreste, da den kræver mest garn.

Bente er strikket med to tråde, som Kristine, men den er strikket på pind 12 og er derfor lidt mindre løs i udtrykket. Dens ærmer er smallere og længere end Kristines.

Kristine er den mest luftige af de tre. Den er strikket på pind 15, som betyder at maskerne er meget store. Det gør den mindre varm og velegnet som sommerjakke både inde og ude. Ærmerne er ekstra korte og meget bredere. Kristine er den billigste version af de tre cardigan, da den kun kræver 5-6 ngl.

Få hjælp med planlægning af striber her: http://www.randomstripes.com/