Woolstock

Woolstock i pressen

Der findes 3 af vores opskrifter i Alt for Damernes strikketillæg i oktober.

Se på Instagram

Så kom den endelig! Reklamen med med mig og Mads Mikkelsen, der strikker og drikker. Mads lærte at strikke, før han lærte at drikke øl.
Det fortalte han mig under optagelserne. Hans mor havde lært ham både at strikke og hækle, da han var barn.
Jeg tilbød ham straks at undervise i begge dele i woolstock, bare et par aftener om ugen, men Mads mente ikke, at han er dygtig nok. Jeg var ellers sikker på, at der er mange damer, som gerne vil lære alt, hvad han skulle kunne med garn, uanset hvor dygtigt det er. Desværre blev det ikke til en fast aftale. Men se lige de to strikkende mænd, der også er med i reklamen. De kunne bestemt også bruges som gæsteundervisere.

Se videoen

Hendes verden 2019

Det kreative magasin mariesideer.dk har været på visit i Woolstock og har lavet denne fine artikel med flotte billeder af Søren Lamberth og tekst af Anne-Marie Øby.

Gå til artiklen

TV 2 Lorry var forbi Woolstock i fredags for at tale med Jeppe. Hans første projekt : en Star Wars kutte, er ganske imponerende. Det minder om humlebien, der ikke ved, at den ikke burde kunne flyve. Jeppe lærte sig selv at strikke, og så gik han i gang uden viden om hverken at sy eller strikke andet end ret. Og så i sort garn. Vanvittigt! Men sødt. Se selv. Der er også en video fra Woolstock.

Gå til artiklen