Woolstock

Woolstocks nye yndlingsgarn

· 386 ord · om 2 minutter

Kan bruges til næsten alle opskrifter

Dette fnuglette garn er noget af det lækreste, vi længe har strikket med i Woolstock. Let som luft, blødt som det blødeste alpaka og helt utroligt alsidigt.

Køb garnet her

Den rene magi

Du kan strikke strømper på pind 3,5 og få de lækreste hyggesokker, eller du kan strikke den letteste sommersweater eller cardigan på pind 9 eller 10 og den vil stadig se tæt ud, da dette strikkede garn udvider sig eller skrumper, afhængig af, hvad størrelse pind, du strikker det på. Se blot her, hvordan det arter sig på de forskellige pindestørrelser. Er det ikke utroligt, at det kan se tæt ud på en pind 9 samtidig med at du kan strikke det på pind 3 uden at det bliver for kompakt? Vi i Woolstock er vilde med det. Især fordi det ingenting vejer. Det fortæller løbelængden på 240 m pr 50g også noget om.

Køb garnet her

Billigt alternativ til alle de kendte opskrifter

Brug Soave til mange af Petite Knit, Mille Fryds og Lene Holme Samsøes sweatre og oplev, hvor fnuglette de bliver i dette garn. Du skal bruge mellem 3 - 5 nøgler, hvilket også gør garnet til et billigt alternativ til to tråde af garn, som de nævnte opskrifter ofte foreskriver.

Køb garnet her

Genialt til store pinde

Se eksemplerne på, hvordan garnet ser ud på de forskellige pindestørrelser. Det er ganske simpelt utroligt.

Her i Woolstock er vi mest begejstrede for de melerede Soave-farver og vi strikker helst på pind 15 med dobbelt tråd - den ene tråd fra inderst i nøglet, og den anden tråd fra ydersiden. På den måde får man endnu mere liv i farven, da de to nøgler dermed ikke skifter farve på samme tid. Hvis man strikker de melerede farver med en enkelt tråd, vil man opnå en stribet effekt, da farven skifter gradvist nuance, som på dette billede fra italienske Mondial. Ønsker du ikke striber, skal du blot strikke med to tråde på en større pind eller vælge de ensfarvede.

Køb garnet her

Kom og oplev det nye garn i Woolstock eller køb det hjem i blinde. Du vil ikke fortryde det. Du finder det her i vores webshop og husk: At du kan nøjes med 4 nøgler til de fleste opskrifter på damesweatre.

Køb garnet her